Center za družinsko medicinsko genetiko Medgen
Izpostavljamo

[row][one_third][sblock type=”1″ color=”#ffffff” title=”NIPT test” icon=”fa-flask” link=”https://www.medgen.si/panorama-test-je-neinvazivni-predrojstni-nipt-test-ki-ga-za-vas-opravi/” linkcaption=”Preberi več”/][/one_third][one_third][sblock type=”1″ color=”#ffffff” title=”Genetsko svetovanje” icon=”fa-clipboard” link=”https://www.medgen.si/genetsko-svetovanje/” linkcaption=”Preberi več”/][/one_third][one_third][sblock type=”1″ color=”#ffffff” title=”Analiza kariotipa iz krvi” icon=”fa-trello” link=”https://www.medgen.si/medgen-se-predstavi/analiza-kariotipa-iz-krvi/” linkcaption=”Preberi več”/][/one_third][/row]

Medgen je edini zasebni center za družinsko medicinsko genetiko v Sloveniji. Nudi celovite specialistične storitve na področju klinične genetike in diagnostike pri otrocih in odraslih, predrojstno genetsko diagnostiko in genetsko svetovanje. Vodi ga priznana strokovnjakinja prim. Anamarija Brezigar, dr. med., specialistka klinične genetike in specialistka pediatrije. Za opravljanje storitev imamo tudi koncesijo Ministrstva za zdravje.

Ponujamo Vam možnost opravljanja genetskih posvetov, genetskih preiskav in drugo, v sodelovanju z ameriškim podjetjem Natera pa Vam zdaj ponujamo še neinvazivni predrojstni test NIPT visoke kvalitete Panorama!

VEČ O NAŠIH STORITVAH

Sodelujemo tudi z drugimi strokovnjaki in institucijami, ki sodijo v sam vrh genetske stroke in izpopolnjujemo naše znanje in storitve, ki jih želimo čimbolj približati našim pacientom iz uporabnega in kakovostnega, za zdravje pomembnega vidika.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.