Mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar

Stanko Pušenjak je specialist ginekolog in porodničar, vrhunsko usposobljen strokovnjak za opravljanje ultrazvočnih preiskav s certifikatom s strani Fetal medicine foundation (prof. Nicolaides) za opravljanje meritev nuhalne svetline. Je del ekipe strokovnjakov, ki odkrivajo in opredeljujejo nepravilnosti v razvoju ploda od 11. tedna nosečnosti dalje (nuhalna svetlina s svetovanjem za invazivno diagnostilo in/ali NIPT, morfologija ploda, kontrola in ocena rasti ploda).

Je tudi moderator in svetovalec na sistemu Med.Over.Net za področje ginekologije in porodništva.

mag. Stanko Pušenjak, dr. med., specialist ginekolog in porodničar

Poleg medicinske prakse, zasebnega življenja, ki ga pogosto prepleta s svetovanjem na forumu ABC Ginekologije in porodništva, se je podal tudi v knjižne vode in izdal knjigo Nosečnost od tedna do tedna, Koledar za bodoče starše, katere honorar je namenil Društvu varnega zavetja iz Ljutomera. Za to plemenito dejanje, poleg vsega drugega, kar naredi za ljudi, ga je revija Naša Žena razglasila za darovalca leta.

Stanko Pušenjak vztrajno, potrpežljivo, s kančkom humorja in dodanimi življenjskimi primeri, dnevno odgovarja na desetine sporočil, ki jih prejme kot moderator foruma ABC ginekologije in porodništva.